Twee wereldrecords voor New More vloerverwarmingsfilm.

A world record for 99% electric heating conversion rate and 97,885 hours of continuous service life.

Op 18 november 2020 was de vijfde International Carbon Materials Conference and Industry Exhibition in Shanghai in volle gang. New More elektrische verwarmingsfilm met Grafeen heeft met succes een wereldrecord gewonnen met een conversiepercentage van 99% van de elektriciteit naar verwarming en een wereldrecord voor 97.885 uur ononderbroken levensduur. De test behaalde de certificering van de World Records Association, uitgegeven door Zhang Jian. de senior certificeringsfunctionaris van de World Records Association. Met zijn kwaliteiten heeft New More Technology gewonnen op het gebied van slimme verwarming met grafeen.

De kosten en levensduur van elektrische verwarming met Grafeen zijn altijd onderwerpen geweest die voor veel gebruikers interessant zijn. De verificatie van de continue levensduur moet worden beoordeeld door een professionele versnelde levensduurtest, en de kosten van elektriciteit zijn niet gebaseerd op het vermogen, maar op het omzettingsrendement van elektrische warmte, oftewel of de elektriciteit zoveel mogelijk wordt omgezet in bruikbare warmte.

Het verwarmingsmateriaal dat onafhankelijk door het bedrijf is ontwikkeld, gebruikt Grafeen. Het dunste, hardste, meest warmtegeleidende en bekendste tweedimensionale koolstofnanomateriaal als verwarmingssubstraat. Het is met succes toegepast op het hele huis voor slimme verwarming en infrastructuur. Velden als smeltende sneeuw en ijs in wegen, slimme landbouw met verwarming in kassen, slim drogen en bakken.